Welkom bij de Koflexwerk Select Cup!

 
Koflexwerk Select Cup 2017 succesvol verlopen

De Koflexwerk Select Cup 2017 was opnieuw een groot succes. Daarom willen wij alle vrijwilligers, sponsors en Blauw Geel ’38/JUMBO enorm bedanken voor het mede mogelijk maken van dit prestatieve jeugdtoernooi.

Ook willen wij alle scheidsrechters en teams bedanken voor hun deelname; zonder hen tenslotte geen kwalitatief toernooi.

Doel van de Select Cup is om met de nieuwe jeugdselectieteams de strijd aan te gaan, zodat elke club en iedere speler zichzelf van de beste kant laten zien in wedstrijden die geleid worden door KNVB-scheidsrechters die allemaal op hoog niveau fluiten.

Deze editie hebben o.a. de twee nieuwe kunstgrasvelden, EHBO en wederom een goed verzorgde lunch voor alle teams bijgedragen aan de kwaliteit van dit toernooi en het naar een nóg hoger niveau getild.

Graag zien we iedereen weer terug op de Koflexwerk Select Cup 2018!

 

 

                                                      

Impressie Koflexwerk Select Cup 2017

Bekijk hier het volledige fotoverslag van 2017 >>

Koflexwerk Select Cup 2017

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de Koflexwerk Select Cup 2017. Gedurende het toernooi zullen de uitslagen en standen continu up-to-date gehouden worden. Ook vind je hier informatie over de deelnemende teams, het reglement en een uitgebreid speelschema.

De Koflexwerk Select Cup 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: