Welkom bij de Select Cup!

NIEUWS:
Tweede editie Select Cup!

Na de eerste succesvolle editie in 2016 kan de tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Noteer het dus vast in je agenda, de tweede editie van de Select Cup zal plaatsvinden op zaterdag 10 juni 2017! Plaats van handeling is wederom het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel.

Net als vorig jaar is de Select Cup een toernooi waarbij de selecties voor het seizoen 2017-2018 eens uitgebreid aan de tand gevoeld kunnen worden. Ook deze editie zullen dus weer diverse jeugdteams van top(amateur)niveau met elkaar de strijd aangaan in de categorieën JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1. De wedstrijden zullen wederom door talentvolle, professionele KNVB scheidsrechters in goede banen geleid worden.

Zijn er veranderingen ten opzichte van vorig jaar? Wat betreft de formule niet, die blijft hetzelfde, maar natuurlijk zijn er altijd verbeterpuntjes en deze puntjes zullen dan ook nóg beter georganiseerd zijn zodat het toernooi naar een nóg hoger niveau getild kan worden.

We zien iedereen graag 10 juni 2017 in Veghel voor een mooie voetbalmiddag!

 

Impressie 2016

Met dank aan David van Haren ©

(klik hier voor een volledig fotoverslag)

Select Cup 2016

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de eerste editie van de Rabobank Select Cup. Gedurende het toernooi zullen de uitslagen en standen continu up-to-date gehouden worden. Ook vind je hier informatie over de deelnemende teams, het reglement en een uitgebreid speelschema.

De Rabobank Select Cup 2016 werd mogelijk gemaakt door: