Dit evenement heeft plaatsgevonden in het verleden. Bekijk hier meer over het evenement.
Ook een activiteit voor het goede doel organiseren? Neem gerust contact met ons op.

Wil jij een heerlijk hapje eten, gezellig een drankje doen onder het genot van live muziek én daarmee het goede doel steunen?

Reserveer dan nu snel jouw kaartje voor Dinner For Your Soul!

Deze avond zal zaterdag 8 april 2017 plaatsvinden in Grand Café Sax & Jazz in Veghel en zal in het teken staan van het goede doel de Roparun.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Honderden teams halen geld op om het leven dragelijker te maken voor mensen die lijden aan kanker.

De avond start om 19.00 uur en tijdens deze avond kun je heerlijk genieten van een 5-gangen diner, onbeperkt drankjes*, diverse cocktails en live muziek van Say Keys voor slechts € 35,00 per persoon. Dus steun het goede doel en reserveer uw plaats door hier online uw kaartje te kopen! Reserveer snel want er zijn slechts 70 plaatsen beschikbaar.

Kijk voor meer informatie over de Roparun op www.roparun.nl

*bier, fris en wijn onbeperkt tot 23.00 uur

 

 

 

Locatie: Grand Café Sax And Jazz | Molenstraat 28, 5467 JR – Veghel

Datum: Zaterdag 8 april 2017

Tijd: 19.00 uur – 23.00 uur

Uw reservering heeft een totaalbedrag van € -

Het gezicht achter ‘Dinner For Your Soul’

Mijn naam is Sophie de Jong, ik ben een 18-jarige studente aan de RooiPannen in Tilburg en volg de opleiding MHBO Marketing en Evenementen.

Omdat ik in mijn laatste jaar zit mocht ik een evenement bedenken, opzetten, organiseren en uitvoeren als afstudeerproject. Het doel van de opdracht is niet alleen om een goed evenement neer te zetten, maar ook om een goed doel te steunen.

Het concept dat ik bedacht heb is een Sushi, Grill & Cocktail Event genaamd: ‘Dinner For Your Soul’. Een onbezorgde avond met een heerlijk 5-gangen diner, onbeperkt drankjes, lekkere cocktails in combinatie met gezellige live muziek! Alle ingrediënten om er een gezellige avond van te maken en dat alles voor het goede doel de ‘Roparun’.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Honderden teams leveren een sportieve prestatie om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het is een bijzondere stichting die in de afgelopen jaren vele doelen heeft kunnen ondersteunen. Deze doelen regelen workshops, verwenweken en projecten voor mensen met kanker om zo voor hen het leven wat dragelijker te maken. Een hartstikke mooi doel dus!

Ik hoop dat je zaterdag 8 april 2017 samen met mij dit goede doel komt steunen en natuurlijk een hele leuke avond komt beleven.

Be there!

Sophie