Dit is Passie

pas·sie: hartstocht, drift, hartstochtelijke liefhebberij     |     eve·ne·ment: (belangrijke) gebeurtenis

Met Passie voor Evenementen zetten wij een nieuw concept neer.
Niet zomaar een concept, maar een concept dat bijvoorbeeld een bedrijfsevenement, sportevenement, muziekevenement of zelfs een bruiloft toegevoegde waarde geeft. Waarde, omdat we niet alleen investeren in uw of onze eigen passie, maar ook in de toekomst.

Hoe wij evenementen toegevoegde waarde geven.
Ons doel is om jongeren op basis van hun eigen ervaringen beter in staat te stellen een juiste studie- of beroepskeuze te maken, maar hoe willen wij dit bereiken? Wij streven er naar om jongeren – scholieren en studenten – de basis te laten zijn van de organisatie én uitvoering van uw of ons eigen evenement, natuurlijk onder leiding van geschoolde professionals waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Door jongeren op een professionele manier en met passie te begeleiden, worden zij in staat gesteld om op hun eigen niveau volledig mee te draaien in de organisatie en uitvoering, terwijl zij al doende ook hun eigen passies ontdekken. Naast het ontdekken van hun passie krijgen zij door deze praktijkervaring tevens een realistisch beeld van wat er van hen verwacht wordt in het werkveld.

Onze passie versterkt uw passie.
Waar jongeren hun passie vaak nog moeten ontdekken, zijn wij net zoals u dagelijks bezig met onze passie. Wanneer u besluit uw passie te delen met anderen in de vorm van een evenement, wilt u natuurlijk dat alles vlekkeloos verloopt en dat deze op een passende manier wordt gecommuniceerd. Het is onze passie om uw evenement volledig uit handen te nemen: van idee naar concept, van concept naar organisatie en van organisatie naar uitvoering en nazorg.

Wij maken passie aanstekelijk!

 

Neem contact op