Welkom bij de Koflexwerk Select Cup!

 
Koflexwerk Select Cup 2018

Zaterdag 25 augustus 2018 vindt alweer de derde editie van de Koflexwerk Select Cup plaats. Het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel, thuisbasis van Blauw Geel ’38/JUMBO, zal wederom de gastheer van dit prestatieve jeugdtoernooi zijn.

We hebben er als organisatie voor gekozen om het toernooi te verplaatsen naar augustus om een nóg hoger niveau te kunnen bereiken, met teams die fris uit de zomerstop komen en vol in de voorbereiding zitten in de aanloop naar het seizoen 2018/2019.

Verder blijft alles zoals vertrouwd: een kwalitatief en prestatief toernooi, waarin de regionale topclubs onder leiding van professionele KNVB scheidsrechters tegen elkaar zullen strijden om de titel van de Koflexwerk Select Cup 2018. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen voorafgaand en tijdens het Koflexwerk Select Cup toernooi? Hou dan deze website in de gaten voor het laatste nieuws, informatie, actuele uitslagen en standen.

                                                      

Impressie Koflexwerk Select Cup 2017

Bekijk hier het volledige fotoverslag van 2017 >>

Koflexwerk Select Cup 2018

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de Koflexwerk Select Cup 2018. Gedurende het toernooi zullen de uitslagen en standen continu up-to-date gehouden worden. Ook vind je hier informatie over de deelnemende teams, het reglement en een uitgebreid speelschema.

De Koflexwerk Select Cup 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door: