Welkom bij de Koflexwerk Select Cup!

 
Koflexwerk Select Cup 2019

Zaterdag 24 augustus 2019 vindt de vierde editie van de Koflexwerk Select Cup plaats. Het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel, thuisbasis van Blauw Geel ’38/JUMBO, zal wederom de gastheer van dit prestatieve jeugdtoernooi zijn.

De ingrediënten voor dit toernooi zijn inmiddels vertrouwd: een kwalitatief en prestatief toernooi, waarin de regionale topclubs onder leiding van professionele KNVB scheidsrechters tegen elkaar zullen strijden om de titel van de Koflexwerk Select Cup 2019. De ultieme kans om de voorbereiding van het seizoen 2019/2020 in de praktijk te brengen!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen voorafgaand en tijdens het Koflexwerk Select Cup toernooi? Hou dan deze website in de gaten voor het laatste nieuws, informatie, actuele uitslagen en standen.

                                                      

Impressie Koflexwerk Select Cup

Bekijk hier een volledige impressie >>

Koflexwerk Select Cup 2019

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de Koflexwerk Select Cup 2019. Gedurende het toernooi zullen de uitslagen en standen continu up-to-date gehouden worden. Ook vind je hier informatie over de deelnemende teams, het reglement en een uitgebreid speelschema.

De Koflexwerk Select Cup 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: