Natuurlijk mag tijdens een toernooi dat in Veghel georganiseerd en mede mogelijk gemaakt wordt door Blauw Geel ’38 / JUMBO, deze club niet ontbreken! Deze regiotopper telt inmiddels meer dan 1600 leden verdeeld over ruim 90 teams en het vaandelteam draait al een tijd mee in de Hoofdklasse.

Na wat mindere jaren gedegradeerd te zijn vanuit de 3de divisie, kwam Blauw Geel ’38 / JUMBO JO19 afgelopen seizoen uit in de Hoofdklasse. Hierin kenden zij een moeilijk seizoen, maar desondanks wist het zich te handhaven. Komend seizoen ziet er echter een stuk rooskleuriger uit en meespelen voor promotie is dan ook het doel.

Blauw Geel ’38 / JUMBO JO17 heeft eveneens een aantal stormachtige seizoenen achter de rug. Na een aantal jaar achtereenvolgend te zijn gedegradeerd vanuit de 2de divisie naar de 1ste klasse, heeft het de stijgende lijn weer te pakken. In 2 seizoenen hebben zij zich weten terug te vechten naar de 4de divisie waarin het komend seizoen uit zal komen.

Ook Blauw Geel ’38 / JUMBO JO15 kwam afgelopen seizoen uit in de Hoofdklasse waarin zij het kampioenschap nét niet wisten binnen te halen. Na een groot deel van het seizoen om de 1ste plaats te hebben gevochten, zijn zij uiteindelijk geëindigd als 3de op 5 punten achterstand van de nummer 1.

Blauw Geel ’38 / JUMBO JO 13 speelde afgelopen seizoen in de 2de divisie. In deze competitie was het gevecht om de 1ste plaats met NEC D1 lange tijd enorm spannend. Uiteindelijk werd de strijd beslist in het voordeel van NEC D1, dat met 66 punten kampioen werd. Blauw Geel ’38 / JUMBO D1 eindigde uiteindelijk 2de met 60 punten.

Het zal voor Blauw Geel ’38 / JUMBO geen makkelijk toernooi worden, maar de club kennende zullen alle teams zich maximaal geven! Welkom!