Komende weken lichten we de deelnemende teams en clubs uit, met vandaag De Treffers.

De Treffers is sinds jaar en dag een club om rekening mee te houden. De club telt 1250 leden en het vaandelteam komt komend seizoen voor de zevende(!) maal achtereenvolgens uit in de Topklasse. Daarvoor kwamen zij 37 jaar achtereenvolgens uit in de Hoofdklasse.

De A1 van De Treffers speelde in het seizoen 15/16 3de Divisie en zijn daarin als eerste geëindigd met een voorsprong van maarliefst 7 punten op achtervolger Orion.

De B1 van De Treffers speelde afgelopen seizoen eveneens in de 3de Divisie. In deze competitieve divisie zijn zij geëindigd op een degelijke zevende plaats met 30 punten.

De C1 van De Treffers kwam afgelopen seizoen uit in de Hoofdklasse. Hierin zijn zij op een knappe tweede plek op 11 punten achter SKV geëindigd met 50 punten en een flinke voorsprong (13 punten) op de nummer 3, AWC.

De D1 van De Treffers kwam uit in de 1ste Klasse. Zij zijn geëindigd op de tweede plaats met 46 punten, op 8 punten van het altijd lastige Orion en een voorsprong van 3 punten op het altijd lastige Trekvogels.

Wij zijn als organisatie trots jullie toe te kunnen voegen aan het sterke deelnemersveld van de Select Cup 2016 en wensen jullie veel succes!