Op dit Top toernooi voor de amateur jeugdselecties mag een vereniging als V.V. Gemert natuurlijk niet ontbreken. Deze mooie club bestaat al meer dan 100 jaar en telt inmiddels ruim 1400 leden! Het vaandelteam weet zich al ruim 20 jaar te handhaven in de Hoofdklasse, waarin zij drie keer kampioen zijn geworden en zelfs een keer gepromoveerd zijn naar de TOP klasse in het seizoen 2010-2011. Deze club verdient dus absoluut een plaats op de Select Cup en zij zullen dan ook aanwezig zijn met de selecties van JO17, JO15 en JO13.
 
Gemert B1 (komend seizoen JO17) kwam afgelopen seizoen uit in de 3de divisie. Hierin hebben zij een fantastische prestatie neergezet door na een spannende strijd met 1 punt verschil t.o.v. NEC B1 het kampioenschap te pakken!
 
Gemert C1 (komend seizoen JO15) was afgelopen seizoen minstens zo succesvol als Gemert B1! Ook zij wisten in de 3de divisie het kampioenschap te pakken, met een overtuigende voorsprong van maarliefst 9 punten op achtervolger Orion!
 
Gemert D1 (komend seizoen JO13) heeft ook een erg sterk seizoen achter de rug. Zij kwamen afgelopen seizoen uit in de 2de divisie en zijn daarin op een keurige 5de plaats geëindigd met 42 punten.