V.V. UNA, deze regiotopper hoort absoluut thuis op de Rabobank Select Cup! Het vaandelteam draait al een aantal seizoenen mee in de Topklasse en ook alle jeugdselectieteams draaien op hoog niveau mee! Wij zijn er daarom erg blij mee dat V.V. UNA met de selecties van JO17, JO15 en JO13 deelneemt.

V.V. UNA JO17 kwam afgelopen seizoen uit in één van de moeilijkste competities: 2de divisie B. In deze competitie zijn zij na een spannend gevecht met o.a. MVV B1, Spijkenisse B1 en VELO B1 als 7de geëindigd hen hebben zij zich knap weten te handhaven!

Net als JO17 kwam ook V.V. UNA JO15 uit in de 2de divisie. In deze spannende competitie was het verschil tussen de 1ste en de 5de plaats 9 punten. V.V. UNA B1 is uiteindelijk overtuigend op deze 5de plaats geëindigd met een voorsprong van 5 punten op achtervolger JVC Cuijk C1.

Ook V.V. UNA JO13 komt uit in de 2de divisie. In deze divisie, waarin zij het onder meer op moesten nemen tegen Gemert D1, Achilles ’29 D1, JVC Cuijk D1 en Blauw Geel ’38 / JUMBO D1, zijn zij met een 39 punten op een knappe 6de plaats geëindigd. Deze tegenstanders zullen ook weer van de partij zijn op de Rabobank Select Cup, dus in deze poule zal het wederom spannend worden!

Welkom V.V. UNA!